Så här går det till

Era kunder köper smakrika och prisvärda kryddor av hög kvalitet och stödjer samtidigt din förening eller skolklass.

1 . Välj er kontaktperson

Välj en person över 18 år som blir länken mellan oss och gruppen. Det är den personen som ansvarar för gruppens beställning och en adress för leverans. Den utvalda får en kontaktperson hos oss som hjälper er genom försäljningsperioden.

2. Starta försäljning

Kontaktpersonen startar en försäljning genom vår hemsida, per mail eller telefon. Därefter hjälper vi er att boka in en önskad försäljningsperiod och försäljningsupplägg.

3. Sälj & ta beställningar

Innan försäljning börjar förser kontaktpersonen säljarna med två säljkataloger alternativt ett startpaket var. I ett startpaket ingår tre olika kryddboxar samt två kataloger och en tygkasse. Dessa boxar blir en del av er försäljning och kommer att läggas på den slutliga beställningen.
Säljarna börjar därefter att ta upp beställningar från grannar, vänner, släkt, och på föräldrarnas arbetsplatser. När försäljningsperioden är slut lägger kontaktpersonen in hela gruppens beställning.

4. Leverans

Leverans skickas inom 3-5 arbetsdagar till den adress som kontaktpersonen angett. Säljarna levererar till slutkunderna och tar betalt för att sedan betala oss. Ni behåller alltid 45 kr per såld kryddbox.

Så mycket kan du tjäna

För varje såld kryddbox tjänar ni alltid 45 kronor

Hur mycket pengar behöver ni?

45 kr

Hur många deltagare är ni?

1

Ni behöver sälja st kryddboxar per familj

BESTÄLL GRATIS INFOPAKET

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig och skickar information om försäljning och varuprover